075 616 6607 info@schoenbv.nl

Coatwerk in beheer

Coatwerk in beheer

..door Schoen BV uw partner in Business!

Herkent u kwalitatief goede poedercoating?
En wat is eigenlijk kwaliteit?

Achter de zichtbare coating gaat een onzichtbaar en complex proces vooraf. Om kwaliteit te borgen is Qualicoat in het leven geroepen. Als Qualicoat gecertificeerd bedrijf stuurt  Schoen ieder dag op het borgen van de kwaliteit in haar werkprocessen. Het hoogwaardige conservering systeem wordt door vakmensen, volgens de Qualicoat specificaties, aanbracht en gecontroleerd. Binnen de organisatie worden kwaliteitscontroles in iedere stap van het productieproces consequent uitgevoerd. Ongewenste afwijkingen worden in een vroegtijdig stadium gesignaleerd. En als laatste vindt er altijd een strenge eindcontrole plaats. Met als einddoel een langdurige kleur en bescherming van de gecoate objecten.

Kwaliteit bepalen we samen.

De kwaliteit van een gepoedercoat object wordt uiteindelijk bepaald door de zwakste schakel in de hele keten. Dat begint bij de samenstelling van het  aluminium tot aan het onderhoud. De ervaring leert dat regelmatig het onderhoud een sluitpost van de begroting is. Maar als het onderhoud niet op de juiste wijze wordt uitgevoerd kan de kwaliteit van het systeem snel verzwakken. Hierdoor zal de bescherming tegen corrosie verminderen.

Schoen gaat weer een stap verder!

Schoen gaat weer een stap verder in haar rol als business partner en introduceert een nieuwe service: “Coatwerk in beheer”.  Gedurende een periode van 5, 10 of 15 jaar verzorgt Schoen BV het beheer van het coatwerk. Middels verschillende pakketten wordt voor de vastgestelde periode gezorgd dat de onderhoudswerkzaamheden op je juiste wijze worden uitgevoerd. Daarnaast worden frequent inspecties uitgevoerd om eventuele afwijkingen vroegtijdig te signaleren.

Wat zijn voor u de voordelen?
  • Langdurig behoud van het lakwerk.

    Het is ieders belang dat de uitstraling van het kantoor, appartementencomplex of theater zijn netheid en kwaliteit behoud. Het coatwerk zorgt niet alleen voor de uitstraling van het gebouw, maar vertelt ook wat over de bedrijven die er aan gewerkt hebben. Om de  uitstraling en kwaliteit te waarborgen zorgt Schoen BV dat het onderhoud op de juiste wijze wordt uitgevoerd door geselecteerde bedrijven en dat er een vinger aan de pols wordt gehouden middels jaarlijkse inspecties.

  • Extra service aan uw opdrachtgevers.

    Als extra service kunt u deze dienst aanbieden aan uw opdrachtgevers. Hiermee geeft u niet alleen de mogelijkheden om uw klanten te ontzorgen aangaande het onderhoud, maar  onderstreept u ook dat onderhoud van groot belang is.

  • Begeleiding van A tot Z.

    De kwaliteit wordt in de hele keten bepaald. Vanaf de ontwerptafel tot en met het onderhoud. ‘Coatwerk in Beheer’ voorziet niet alleen in de laatste fase, maar ondersteunt ook in het voortraject aangaande zaken als bijvoorbeeld legering, applicatie, kleur en verwerking van de gecoate materialen.

Maatwerk

Gezien de grote diversiteit aan gevels, materialen, kleuren en locaties is ‘Coatwerk in Beheer’ altijd maatwerk. Wij gaan daarom graag in gesprek om de mogelijkheden voor uw project te bespreken.

 

Wilt u meer weten over deze service en de voorwaarden?

Neem contact op per email coatwerkinbeheer@schoenbv.nl of op telefoonnummer 075 – 616 6607

Wenst u liever teruggebeld te worden? Vul dan het formulier in.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?