075 616 6607 info@schoenbv.nl

Trots op een geslaagde ‘relatiemiddag’

Op 14 maart ’19 ontvingen wij een groot deel van onze klanten midden in onze fabriek. Op de plek waar we dagelijks hard aan het werk zijn, lieten we onze klanten kennismaken met de verschillende facetten van ons vakgebied. Na inhoudelijke presentaties van Vereniging Industrieel Oppervlaktebehandelend Nederland (ION), EUROLACKE en Mavom BV was er tijd voor een rondleiding door de fabriek. Vele vragen werden er gesteld naar onze werkwijze en processen om de kwaliteit te borgen. En dat is precies wat we graag wilden bereiken!

Natuurlijk waren we vooraf best wel zenuwachtig…. Trekken we niet een te grote schoen aan? Maar de opkomst was geweldig en betrokkenheid bij het onderwerp groot. Samen met de deelnemers hebben een belangrijke stap gezet… bewustwording van alle schakels in de kwaliteitsketen. De vele leuke en positieve reacties maakt ons trots op deze middag.

Nogmaals bedankt Egbert Stremmelaar, Douwe van der Zee, Ton von Burg voor de leerzame presentaties! En natuurlijk alle aanwezigen voor jullie komst! Op naar de volgende…!

Foto’s door Mirjam Lems – www.mirjamlemsfotografie.nl