075 616 6607 info@schoenbv.nl

Allround Poedercoater

Kwaliteit:

Wij richten ons allereerst op kwaliteit! Onze klanten vinden we terug in veeleisende omgevingen waar ons eindproduct aan vele weersinvloeden onderhevig zijn. Dit betekent voor ons goed werk leveren en iedere keer de verwachtingen van de klant overtreffen. Ons kwaliteitsbeleid is gericht op de beheersing van de diverse processen. Door de continue controlemetingen en analyse tijdens het proces maar ook achteraf in ons laboratorium, wordt een hoog kwaliteitsniveau gewaarborgd. Dit kwaliteitsniveau is gebaseerd op internationale normen en eisen die Schoen BV zelf aan haar productie stelt. De kwaliteit wordt bewaakt door specifiek opgeleide kwaliteitsmedewerkers. Dit maakt het mogelijk om 10 jaar garantie te verlenen op de door ons uitgevoerde werken. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Schoen BV is reeds vanaf het eerste uur Qualicoat en Qualicoat Seaside gecertificeerd. Qualicoat is een kwaliteitskeurmerk voor coating op aluminium met toepassing in de bouwsector. Kijk voor meer informatie over Qualicoat op de website van onze branchevereniging ION.

Meedenken:

Wij vinden een lange termijn relatie met onze klanten heel belangrijk. Daarbij denken wij graag mee met uw coating vraagstukken. Naast veel kennis van materialen zoals aluminium en staal weten wij ook veel over de eigenschappen van de verschillende poedersoorten en voorbehandelmethodes. Kennis en ervaring die is opgebouwd in de afgelopen 60 jaar. Deze stellen we graag aan u ter beschikking zodat ook u uw klanten goed kan informeren.

Als specialistische marktspeler hebben wij korte lijnen binnen ons bedrijf. Daardoor kunnen we ook snel inspelen op vragen van onze klanten.  We worden gewaardeerd door onze klanten om onze oplossingsgerichte en flexibele mindset, de persoonlijke benadering en een eerlijke & transparante werkwijze.  We gaan waar mogelijk altijd graag een stapje verder!

Duurzaam werken:

Poedercoaten op zich is al een weinig milieubelastend proces. In vergelijking met het traditionele natlakken is onze coating harder, flexibeler, duurzamer, onderhoudsarmer. Ook tijdens het productieproces komen er geen schadelijke stoffen vrij. Alleen zijn we jaren terug alvast nóg een stap verder gegaan. Met onze chroom(6) vrije voorbehandeling lopen we voorop in milieubesparend werken.  Sinds 2006 weten wij een uitstekende hechting te realiseren zonder chroom(6).

Geïnteresseerd in onze dienstverlening?