075 616 6607 info@schoenbv.nl

Voor herintreden op de arbeidsmarkt heb je moed nodig en dat vraagt veel inzet en motivatie! Dit project heeft aangetoond, dat leeftijd geen rol hoeft te spelen. “We hebben door goed samen werken een mooi resultaat bereikt”, concludeert Joost van der Tak van UWV Zaanstad.

Bianca Heijkoop, coach Zaantraining, heeft de kandidaten onder de aandacht gebracht van Select Uitzendbureau. John Overgaag is het gesprek aangegaan toen hij op zoek was naar kandidaten voor enkele vacatures. “Het is ons dagelijks werk om voor onze opdrachtgevers de juiste medewerker te vinden. Bij Select kijken we niet naar leeftijd of nationaliteit, want voor iedereen die op zoek is naar een baan en de kennis en ervaring heeft, kunnen we iets betekenen.” Tijdens een persoonlijk gesprek ontdek je pas welke kwaliteiten er nog meer achter een leeftijd kunnen schuilen en kom je tot een perfecte match!

Te oud, niet de juiste ervaring… Dat werkt dus wel!

Schoen B.V. is een groeiend Zaans bedrijf en actief in industrieel poedercoating. Door de aantrekkende economie, stijgt de vraag naar deze duurzame oppervlaktebehandeling. En dan kan je goed en betrouwbaar personeel best gebruiken! Op vraag van Select hebben zij zonder vooroordeel over leeftijd, deze kandidaten de kans geboden. “Het enthousiasme en de motivatie werkt aanstekelijk”, volgens Lester Claassens, bedrijfsleider. Jaime Vinas en Henk de Gooijer hebben dan ook bewezen, dat mannen van 60+ nog steeds de spierballen hebben om goed werk te leveren. Wij wensen ze heel veel succes met hun nieuwe baan!

Voor meer informatie:
Select Uitzendbureau         UWV Zaanstad                    Schoen B.V.
(088) 11 87 200                  (075) 700 12 02                   (075) 616 66 07

Oudere werknemers verliezen in Nederland niet vaker hun baan dan jongere werknemers. Maar als zij werkloos raken is de kans op langdurige werkloosheid bijna twee keer zo groot als gemiddeld. Door de verhoging van de aow-leeftijd duurt het langer tot oudere werklozen de bijstand weer verlaten. (Bronnen: CPB, CBS)